Hej och välkommen!
Jag är Angelica Lätt, stolt ägare av Salong Sleeping Beauty som jag grundade 2016 och framgångsrikt har drivit ända fram till idag!

Min resa började efter min första fransstylistutbildning, och sedan dess har jag passionerat samlat på mig över 50 utbildningar inom skönhetsbranschen. Att hålla mig på toppen av mitt yrke är av yttersta vikt för mig, och jag upprätthåller den nivån genom att aktivt tävla. Jag älskar att delta i tävlingar och har medverkat både online och i livetävlingar runt om i världen, inklusive länder som Sverige, Finland, Tyskland, England, Amsterdam och USA.

Med stolthet kan jag påstå att jag för närvarande kanske har Sveriges största pokalhylla inom fransförlängning och kosmetisk tatuering.

Under de senaste 5 åren har jag delat med mig av min kunskap genom att utbilda inom fransförlängning och lashlift, varav de senaste 3 åren har varit under paraplyet av The LashArt Academy. Att vara en del av detta nätverk är något jag är oerhört stolt över. Som lärare i branschen strävar jag efter att mina elever ska lyckas, känna sig trygga i sitt arbete och sträva efter att bli bäst. Jag har haft förmånen att gratulera flera av mina elever till pallplatser i olika tävlingar.

Ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för skönhet och professionell utveckling!