Välkommen till The Lashart Academy: Upptäck Frida Berndtssons Värld av Fransförlängning

Välkommen till The Lashart Academy, skapat av den framstående fransstylisten och internationella vinnaren, Frida Berndtsson. Utforska en värld av kreativitet, expertis och banbrytande utbildning inom fransförlängning.

Om Frida Berndtsson: Lärare, Världsmästare och Domare i SM

Frida Berndtsson är inte bara en lärare och världsmästare inom fransförlängning, utan även en framstående domare på SM-nivå. Med ett imponerande CV och passion för att förmedla sin kunskap har hon blivit en auktoritet inom branschen.

Passion för Fransförlängning: Ett Yrke och en Konstform

Frida Berndtsson delar sin passion för fransförlängning, där varje klient är en duk och varje frans är ett konstverk. Upptäck hur hon kombinerar teknik och konstnärlighet för att skapa unika och vackra resultat.

The Lashart Academy: Framtidens Fransstylister

Som grundare av The Lashart Academy strävar Frida efter att utbilda och forma nästa generation fransstylister. Akademin är en plats där kreativitet möter teknisk expertis, och där standarder höjs genom innovativ utbildning.

Utbildning och Erfarenhet: Certifieringar och Internationella Utmärkelser

Frida Berndtsson har inte bara ett gediget utbildningsbagage och certifieringar, utan har också vunnit internationella utmärkelser och tävlingar. Hennes erfarenheter har blivit grundstenar för hennes framgång och expertis.

Domare i SM: Att Sätta Standarder för Branschen

Som domare på SM-nivå spelar Frida en central roll i att sätta standarder för branschen. Hon bedömer och premierar fransförlängningskonst, vilket bidrar till att forma och utveckla hantverket.

Kontakta Frida Berndtsson och The Lashart Academy

Vill du fördjupa dig i världen av fransförlängning eller utbilda dig på The Lashart Academy? Kontakta Frida Berndtsson för expertvägledning och unika utbildningsmöjligheter. Följ oss på sociala medier för de senaste trenderna och inspirerande bilder!

[Kontaktuppgifter och sociala medie-länkar]

The Lashart Academy: Upplev konsten bakom varje frans!