Några av våra utbildningar

Nedan finner du ett urval av utbildningar som vi valt att ta fram lite extra. För fler utbildningar Se mer här

LashArt Repeat är till för dig som behöver repetition i ditt yrke som fransstylist.

Vi utbildar dig till att bli en trygg och självsäker fransstylist. Har du redan en utbildning i fransförlängning?

Saknar du viss kunskap för att kunna utföra en säker och hållbar fransförlängning?Saknar du självförtroende i ditt arbete?

Då är LashArt Repeat en kurs för dig.

Se mer och boka Här

Nytt yrke! ?Ett yrke i skönhetsbranchen som du kan utöva i hemmet som på salongen. 

Vi på The LashArt Academy utbildar framtidens fransstylister! I våran grundutbildning till fransstylist får du utbildning i singelfransar, volymfransar och härdplaster. 

Stort startkitt ingår värde över 7000:- som räcker till ca 50 behandlingar. 

Med många års erfarenhet och några av branschen bästa stylister erbjuder vi en utbildning av högsta kvalitet! 

Alla lärare för The LashArt Academy är prisvinnande stylister i världsklass. 

Se mer och boka här

Du går först 2 dagar i skolan där du får teori och praktik på modell. Efter dina första 2 dagar i skolan får du ett trainee diplom som visar att du är under utbildning.

Nu skall du göra volymfransar i din egen miljö hemma/på salong och skicka in bilder till din lärare för coaching och bedömning. Du får på detta vis support online.

När du gjort volymfransar på egen hand skall du komma tillbaka till skolan på en praktikdag. På din praktikdag får du hjälp med det du tycker är svårt och vi finslipar dina tekniker och kunskaper inför ditt slutprov, du tar själv med dig modell och material för att göra ett set volymfransar.

På ditt slutprov skall du göra ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov. Efter godkänt prov får du ditt certifikat som godkänd fransstylist i volymfransar. Skulle du inte bli godkänd har du alltid chansen att göra om ditt prov. 

Vår vision är att se till att alla elever skall lyckas och vi anpassar oss för att tillgodose alla elevers behov i sin utbildning.

Se mer och boka här