Möt vårt enastående lärarteam på The Lashart Academy, där varje medlem är en genuin expert inom sitt område. Vi är inte bara lärare – vi är vinnare och världsmästare inom ögonfranskonst!

Våra erfarna instruktörer är inte bara passionerade om ögonfransförlängning, de har också visat sin expertis på världsarenan och erhållit mästartitlar. När du väljer The Lashart Academy väljer du att lära dig av de bästa inom branschen. Upptäck skillnaden med vårt världsklassiga lärarteam på The Lashart Academy. Välj oss för en utbildning som tar dig till mästarnivå inom ögonfranskonst!

Fanny Bertzell – OSKARSHAMN

Wow By Leia
 Trädgårdsgatan 3, tr Lgh 1102, 572 30, Oskarshamn

Mitt namn är Fanny Bertzell, och jag har nästan två decenniers erfarenhet inom skönhetsbranschen. Från att ha börjat som en hobbyist med löshår har min resa utvecklats till att bli en professionell fransstylist. Under våren 2017 påbörjade jag min första utbildning och har sedan dess fördjupat min kompetens genom flera utbildningar inom fransstylistyrket. Att få lära mig mera och dela med mig av kunskap till andra är min passion. Jag trivs med att tävla och att utmana mig själv, vilket har resulterat i flera priser inom yrket. Tidigare har jag även en lång meritlista inom gaming. På fritiden spenderar jag mestadels tid med familjen och tar mig även tid för datorspel när tillfälle ges.


Josefine Foxman – VÄXJÖ

Storgatan 17, 352 30, VäxjöMarie Leandersson – DALS ED

Nails & Beauty
Klevmarken 220, 668 91 Ed

Mitt namn är Marie Leandersson och jag har ca 6,5 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Efter att ha utforskat restaurangbranschen valde jag att testa något helt nytt och började med naglar.
2019 var min första fransutbildning i lashlift, och sedan dess har jag vidare utbildat mig inom flera områden inom just fransar. Det är lika kul att göra ett fint lyft som att sätta fluffiga volymfransar och se förvandlingen.
Sedan starten har jag fortsatt att växa och utvecklas samt vunnit flera priser genom tävlingar.
När jag inte jobbar spenderar jag tid med familjen, även att baka och sticka ger mig balans i livet.


Cassandra Pettersson – KALMAR

Kalmar, 00, Kalmar


Natahlie Aldeñ – KALMAR

Shape
Norra Långgatan 5, 392 32 Kalmar


Angelica Lätt – SKÖVDE

Salong Sleeping Beauty
Järnvägsgatan 8, 541 52, Skövde


Nasrin Bahmiary – STRÖMSTAD

Stylenbeauty
Skutvägen 5, 45290 Strömstad

Hej och välkommen! Mitt namn är Nasrin Bahmiary grundare av StylenBeauty sedan 2016 i Strömstad. Året därpå påbörjade jag min första utbildning som trådningstylist och har sedan dess engagerat mig i fler tävlingar, där jag har fått äran att vinna och utmärka mig. Jag är stolt utbildare för The Lashart Academy och har även agerat som jury i online tävlingar inom områdena fransar och bryn. Mitt engagemang och passion för skönhet har präglat min resa, och jag ser fram emot att fortsätta dela min kunskap och skapa vackra resultat. 2016 genomgick jag min första utbildning i fransförlängning, vilket blev en viktig grund för min karriär inom skönhetsbranschen. Detta tillägg till min kompetens har bidragit till min framgång och öppnat upp nya möjligheter inom området. Välkomna till Strömstad ✨️


Aleksandra Rahm -ARVIKA

ByAleksandras
Magasinsgatan 7, 67131 ARVIKA


Frida Berndtsson – GÖTEBORG – KÅLLTORP

Solrosgatan 5, 416 51, Gothenburg


Vanessa Björk – AVESTA

Salong Kungsgatan 5,77430 Avesta


Jasmine Kjellberg – GÖTEBORG – MAJORNA

NailShape
Stigbergsliden 5B, 414 63, Göteborg Cecilia Backlund – SUNDSVALL

Ciccis Beautybox -
NYTORGET 2, Sundsvall, Sweden


Tanya Mattsson – UPPSALA

Beauty On Fleek  -
Idunagatan 20, Uppsala, Sweden


Magnus Johansson – GÖTEBORG

Lashartpro.eu – Superuser