Damer och herrar, kära deltagare och hedervärda gäster, Det är med stor glädje och stolthet jag står här idag för att hylla de exceptionella individerna som har deltagit i den oerhört dedikerade pre competition-utbildningen inför Svenska mästerskapen i fransförlängning 2024.

Det är ingen överdrift att säga att dessa deltagare har visat enastående engagemang, skicklighet och passion under denna intensiva förberedelseperiod. För att nå mästerskapsnivå i fransförlängning krävs inte bara teknisk kompetens, utan även en vilja att sträva efter perfektion och att överträffa sina egna gränser.
De som har deltagit i denna förberedande utbildning har inte bara förstått detta, utan de har även omfamnat utmaningen med öppna armar. Deras hängivenhet till konsten att förlänga och försköna ögonfransar har varit en fröjd att bevittna. Under de intensiva träningspassen och föreläsningarna har dessa deltagare inte bara finslipat sina tekniker utan även utvecklat en förståelse för den konstnärliga sidan av fransförlängning.

De har lärt sig att varje ögonblick av skapande är en möjlighet att uttrycka sin unika kreativitet och skapa verk som inte bara är imponerande utan även hjärtevärmande. Dessutom har teamandan och kamratskapet som har blomstrat under denna utbildning varit enastående. Att dela kunskap, erfarenheter och stödja varandra har inte bara stärkt varje individ utan också skapat en samhörighet som kommer att vara en viktig del av deras resa mot mästerskapet. Så idag vill vi hylla er alla, de briljanta deltagarna i denna pre competition-utbildning. Ni har investerat er tid, er kunskap och framför allt ert hjärta i denna resa. Ni är inte bara fransförlängningsartister; ni är konstnärer, innovatörer och inspirationskällor för alla som har förmånen att vara omkring er. Lycka till på Svenska mästerskapen i fransförlängning 2024. Må ert skapande fortsätta att blomstra, och må ni gå vidare med stolthet i era hjärtan, för ni har redan vunnit våra beundrande själar. Tack.