Enjoy the best
design and functions combined together

”Välkommen till The Lashart Academy, din främsta plattform för omfattande utbildning inom fransförlängning och Lash & Brow lift i Sverige. Vårt dedikerade team av erfarna instruktörer strävar efter att erbjuda dig de senaste trenderna och teknikerna inom branschen för att stödja din resa mot att bli en framgångsrik stylist.

Vår skräddarsydda utbildning fokuserar på både teori och praktik för att ge dig de bästa verktygen för att blomstra i din karriär. Med stöd under hela din utbildning kan du känna dig trygg när du tar dina första steg mot en spännande framtid inom skönhetsbranschen.

När du utvecklas på någon av våra salonger runtom i Sverige, erbjuder vi personligt stöd för att säkerställa att du kan arbeta självständigt. Vårt växande nätverk av salonger strävar efter att bibehålla hög kvalitet och är spritt över hela landet.

Våra prisbelönta lärare, varav några har vunnit världsmästartitlar i branschens största tävlingar, delar med sig av den kunskap du behöver för att skapa en framgångsrik karriär. Utforska också vårt sortiment av högkvalitativa produkter som stödjer dig genom hela din professionella resa.

Ta det första steget mot din framtida karriär på Sveriges främsta skola för fransförlängning och Lash & Brow lift. Upptäck de oändliga möjligheterna med The Lashart Academy redan idag.”

Just Click it..

Utforska vårt sortiment idag

och upplev den perfekta harmonin mellan estetik och användbarhet i varje produkt. Upptäck hur enastående design och imponerande funktioner kan förhöja din vardag. Våra produkter är skapade för att inte bara vara visuellt tilltalande utan också för att ge en meningsfull och förbättrad användarupplevelse.

Bläddra igenom vårt varierade utbud och hitta produkter som passar din stil och behov. Vi strävar efter att erbjuda det bästa inom design och funktionalitet för att berika din vardag. Oavsett om det är för ditt hem, arbetsplats eller personlig stil, har vi något för varje smak.

Gå bortom det vanliga och investera i produkter som inte bara tilltalar dina sinnen utan också underlättar din vardag. Utforska våra unika lösningar och låt dig inspireras av möjligheterna som vårt sortiment har att erbjuda.

Ta steget mot en mer estetiskt tilltalande och funktionell vardag. Utforska vårt sortiment redan idag och låt produkterna bli en del av din vardagliga upplevelse.

Till shoppen

Vårat Lärarteam

Fanny Bertzell

Wow By Leia
 Trädgårdsgatan 3, tr Lgh 1102, 572 30, Oskarshamn

Josefine Foxman

Storgatan 17, 352 30, Växjö


Marie Leandersson

Nails & Beauty
Klevmarken 220, 668 91 Ed

Cassandra Pettersson

Kalmar, 00, Kalmar

Natahlie Aldeñ

Shape
Norra Långgatan 5, 392 32 Kalmar

Angelica Lätt

Salong Sleeping Beauty
Järnvägsgatan 8, 541 52, Skövde

Nasrin Bahmiary

Stylenbeauty
Skutvägen 5, 45290 Strömstad

Aleksandra Rahm

ByAleksandras
Magasinsgatan 7, 67131 ARVIKA

Frida Berndtsson

Solrosgatan 5, 416 51, Gothenburg

Magnus Johansson

Solrosgatan 5, 416 51, Gothenburg

Jasmine Kjellberg

NailShape
Stigbergsliden 5B, 414 63, Göteborg 


Vanessa Björk

Salong Kungsgatan 5,77430 Avesta

Kontakta våra lärare

[mesmerize_contact_form shortcode=”forminator_form id="378"”]