Välkommen till The Lashart Academy – Din Guidande Stjärna inom Ögonfransutbildning!

Är du redo att stiga in i den fascinerande världen av ögonfransar? Hos The Lashart Academy är vi din pålitliga partner på denna spännande resa. Med vår högt eftertraktade BAS-utbildningsserie garanterar vi en stabil, högkvalitativ, och professionell utbildning.

Varför välja The Lashart Academy för din ögonfransutbildning?

  1. Expertis: Våra erfarna utbildare är branschexperter med lång erfarenhet och en passion för att dela med sig av sina kunskaper. Du kommer att dra nytta av deras omfattande expertis och få en djupgående förståelse för ögonfransförlängningens konst.
  2. Kvalitet: Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. The Lashart Academy erbjuder endast de absolut bästa verktygen, produkterna och teknikerna i våra kurser. Du kan lita på att din utbildning kommer att hålla högsta standard och ge dig färdigheter som sticker ut i branschen.
  3. Kontinuitet: Medan vissa utbildningar kommer och går, är vår BAS-serie kärnan i vårt utbildningsutbud och alltid tillgänglig för dig. Vi förstår vikten av en pålitlig och konsekvent utbildningserfarenhet, och vår BAS-serie är utformad för att vara din fasta grund i ögonfranskonstens värld.

Ta det första steget mot en framgångsrik karriär inom ögonfransförlängning med The Lashart Academy. Anmäl dig nu och låt oss guida dig mot framgång!

[ UTBILDNING ] Fransstylist | Singel och Volym + Härdplaster

Vi på The LashArt Academy utbildar framtidens fransstylister! I våran grundutbildning till fransstylist får du utbildning i singelfransar, volymfransar och härdplaster. Stort startkitt ingår värde över 7500:- som räcker till ca 50 behandlingar.

Med många års erfarenhet och några av branschen bästa stylister erbjuder vi en utbildning av högsta kvalitet!Alla lärare för The LashArt Academy är prisvinnande stylister i världsklass.


[ UTBILDNING ] Mega Volume

Lär dig vår unika teknik som säkerställer garanterade resultat med Mega Volym, utan att behöva använda en stor mängd fransar. På The LashArt Academy har vi utvecklat en banbrytande metod som inte bara ger imponerande resultat, utan även prioriterar säkerheten och erbjuder en unik metod för att skapa Mega Volym-effekter. Denna specialteknik, framtagen efter år av erfarenhet och omfattande forskning, kommer säkerligen att expandera dina kunskaper inom området.

Under denna 2-dagarsutbildning kommer du att få en gedigen förståelse för teorin bakom tekniken samt tillämpa den i praktiken med en modell. Vårt mål är att du inte bara ska lära dig den nya tekniken, utan också att du ska kunna implementera den på ett effektivt och skickligt sätt. Med vår expertis och erfarenhet kommer du att lämna utbildningen med ökad kunskap och självförtroende inom Mega Volym-fransar.


[ UTBILDNING ] Volymfransar

Detta är utbildningen för dig som redan är utbildad i singelfransar och vill ta dina kunskaper till nästa nivå.

Du får en grundutbildning i volymfransar där vi lär dig hur du utför säker fransförlängning. Vi lär dig american och russian volume. DU får ett stort startkitt med allt material du behöver för att utföra volymfransar.

Efter avslutad utbildning kan eleven ta emot betalande kunder till elevpriser.

Efter godkänt prov kan eleven ta emot betalande kunder till fullpris.


[ UTBILDNING ] Turn up the volume!

enna kursen är till för dig som vill lära dig perfektion, hur du får till absolut bästa hållbarheten för dina kunder så du kan öka din omsättning. Vi kommer lära dig vår egna teknik i hur man applicerar volymfransar för att få till fylligare resultat utan att sätta fler fransar.Detta är en avancerad Volym utbildning.


[ UTBILDNING ] Lash & Brow Lift kombo

Upplev skillnaden med våra premiumprodukter, och låt oss föra dig till mästerskapsnivå inom Lash Lift och Brow Lift! Med The LashArt Academy är din framgång vår prioritet, och din resa slutar inte när utbildningen är över.

✨ Ta ditt första steg till framgång med oss! ✨

🌟 Framstå som en expert: Efter fullbordad utbildning belönas du med ett erkänt diplom inom både Lash Lift och Brow Lift, en utmärkelse som omedelbart stärker ditt professionella rykte.

🌟 Bli en del av vår exklusiva gemenskap: Få omedelbar tillgång till The LashArt Academys elevgrupp, en plattform för kontinuerlig inlärning och nätverkande.

🌟 Få obegränsat stöd: Njut av livslång support från din lärare, som ständigt står redo att vägleda dig mot dina mål.

The LashArt Academy Komboutbildning: Din Biljett till Framgång


[ UTBILDNING ] Lash Lift

 The LashArt Academys Lash Lift stylist utbildning lär vi dig allt du behöver veta för att lyckas inom lash lift.

Med våra produkter lär vi dig hur du kan skapa helt enastående resultat. Efter avslutad utbildning erhåller eleven internationellt diplom i lash lift, tillgång till The LashArt Academys elevgrupp och självklart livslång support ifrån din lärare samt elevrabatt.

Vi kommer lära dig hur du jobbar mest effektivt, säkrast och för bästa resultat.


[ UTBILDNING ] Brow Lift

I våran utbildning i brow lift får du lära dig hantera produkterna på ett säkert och skonsamt sätt.

Självklart har vi anpassade produkter till just Brow Lift. Vi har jobbat fram skonsamma och hållbara produkter för dig och dina kunder.

Du får med dig ett stort startkitt som räcker till 15-20 st Brow Lift behandlingar.

Du gör 2 modeller på din utbildning och vi guidar dig rätt för att du skall lyckas.

Vi kommer lära dig hur du jobbar mest effektivt, säkrast och för bästa resultat.